Året 2022

Jeg fik kørt en masse kilometer på raceren hele foråret og lidt ind i sommeren. Men var også impliceret i et grimt massestyrt til et motionscykelløb, og fik nogle meget svære måneder efter dette. Året blev dog sluttet fint af med Eremitageløbet sammen med min ældste datter Sara, og senere igen til NYTÅRSLØBET på Østerbro den 31. dec.. Svømningen er igen startet op for mit vedkommende – men er uden racercykel. Dette håber jeg kommer en løsning på i 2023.

Iben fik taget sin første IM 140.6 i Tyskland, og det var en god oplevelse for Iben. Iben træner ihærdigt videre til nye mål. Brian fik også en god oplevelse på sin 1/4 IM, og han skal træne videre til de endnu længere distancer i fremtiden. Lailas træning til halvmarathon til foråret 2023 går også udmærket.

Der er kommet 4 nye; Louise, Heidi, Mia og Patricia – alle sammen triatleter. Louise og Heidi er godt rutinerede indenfor sporten, mens Mia og Patricia er nybegyndere (mere el. mindre). Det bliver spændende at følge alle atleterne i det nye år.