Året som gik – 2019

Igen et spændende år blev det til. Det er dog ikke helt slut med 2019, for den 31. dec. er der Änglamark Nytårsløb i København, som faktisk hører til nogen af de mest attraktive løbeevents for mit vedkommende.

Jeg skal sige farvel til VIP member Lone, som har været med i en årrække, og næsten helt fra begyndelsen af. Tilgengæld er bl.a. Dennis kommet ind i tbscoaching.dk, og han skal træne til Cph. Half i efteråret 2020. Jeg regner med, at tage turen med ham. Jeg var selv med til Cph. Half her i 2019 for 1. gang, og løb sammen ned Lene, som løb sin 1. halvmarathon ever. Det var en stor oplevelse for os begge. Sidst vi løb sammen var på Færøerne for rigtigt mange år siden, som folkeskolelever – så det var virkelig et højdepunkt og i den grad EPIC !

2019 blev markant bedre end 2018 ift. mit løberi, og jeg deltog i ret mange løbeevents. Et andet af højdepunkterne var sommerløbet på Østerbro, som nu hedder “Make a Mark”, hvor jeg deltog sammen med Sara og Bianca. Vi har et løbeprojekt “kørende”, som hedder; “5K for FUN”, og det er virkeligt “FUN” ! Sara fik faktisk lavet PR på distancen til BMW Strandparkløbet, og det havde blevet til endnu mere PR, hvis ikke det havde styrtet ned med regn til BMW Havneløbet. Bianca er dog den hurtigste af os 3 indtil videre.

Min CKT bike kom ud at trille – det blev ca. til 3-4 tusinde K. Jeg har ikke computer på cyklen. Måske jeg skal ha det igen i 2020. Alle de timer på cyklen, var en stor grund til at min grundform også var god i 2019, og jeg ser frem til en masse cykling på raceren igen i sommerhalvåret 2020. Jeg kørte også Bornholm Rundt på denne super racer, hvor jeg i dagene op til eventen fik en masse goe Bornholmske kilometer i benene i den skønne natur derover, som er ideél til cykling med sit varierende landskab og rigtigt seje bakker. Jeg er specielt glad for Ypnastedbakken.

 

Telenor Copenhagen Marathon blev det også til, og jeg fik en outstanding oplevelse, selvom jeg ikke havde fået løbetrænet rigtigt i månederne op til. Jeg tog marathonen i det som hedder Walk and Run på 5 t. og 34 min.. Jeg regner med at stille op igen i 2020. Måske bliver det også til 4-18-4 triathlon i 2020 – vi får se. Ironman er først i 2021- der skulle jeg helst være svømmeklar igen.