Året som gik.

2020 var noget speciel ift. ret meget. Der var ikke rigtigt nogle events at deltage i – ihverfald ikke større arrangementer. Dog nåede jeg og mange andre lidt deltagelse i starten på året. Bl.a blev til en 10 K med Dennis på Østerbro – super fin oplevelse ! Dernæst fik jeg en fin 15 K også på Østerbro. Men det var så også det – ikke flere løbeevents i 2020 for mit vedkommende. Til gengæld kom cyklingen ekstra meget i fokus, da jeg meldte mig ind i motionscykelklubben MCK ventoux. Det må ha blevet til ca. 10.000 K på raceren, og der var rigtigt mange gode fællestræninger med konkurrenceprægede afslutninger af den vilde slags. Så 2020 stod klart i cyklingens tegn for mit vedkommende. Kom også en tur til Bornholm, og fik lavet bakketræning på Ypnastedbakken, som er min yndlingsbakke på øen. Den bedste tur på CKT biken var dog en af mine lange ture på +200 K, hvor jeg kørte rundt med Bianca oppe i Nordsjælland.

Der er løbere og triatleter med i tbscoaching.dk. Nogle træner til 5 K – nogle til halv og hel marathon og andre til IM 140.6 m.v..

“The 5K FUN Runners”; 3 gange BS fik ikke deltaget i nogle 5K events denne gang, da alle blev aflyst pga. pandemien. MEN vi fik dog lavet en coopertest på Lyngby Atletik stadion d. 2. maj.