Cykel-træningscamp på Solskinsøen Bornholm 2024

Jeg afholder træningscamp på Bornholm i perioden 15. juli til 15. august. Der er mulighed for at booke 3 sammenhængende dage i denne periode. Man bestemmer selv, hvornår denne 3 dages periode skal placeres i førnævnte periode. Men skal selvfølgelig aftales med mig, da jeg er med på alle ture som instruktør/coach/guide.

Programmet på denne 3 dages camp ser således ud:

Dag 1; Almindingen og Østbornholm 3-4 timers tur, hvor vi triller med 25-27 km./t. i snit indtil vi laver bakketræning, hvor alle kører i deres eget tempo. Trilles derefter igen med 25-27 i snit tilbage igen til udgangspunktet.

Dag 2; Sydbornholm 3 t. tur med intervaltræning nede ved Dueodde. Igen trilles samlet  i tempo indtil intervaltræningen, hvor der køres i individuelt tempo. Som dag 1 trilles der også samlet hjem igen til udgangspunktet.

Dag 3; Øen Rundt + – turen bliver på ca. 120 K hvor vi alle kører sammen i ca. 27 i snit tempo – men med skiltespurter og andet sjov, hvor vi har opsamling efter hvert lille indslag.

Praktiske oplysninger; Udganspunktet er udenfor Hotel Fredensborg i Rønne på Strandvejen. Mødetidspunkt hver dag er kl. 10.00. Pris 995,00 kr. pr. person. VIGTIGT; man skal cykle på landevejsracer og altså ikke tri-bike (enkeltstartscykel).

Yderligere oplysninger; telf. 50488156 / mail; tinobrahmer@hotmail.com