Spring Run 2024 / Østerbronx

Jeg stillede op – men ikke med særlige gode forudsætninger. Har været plaget af halsbetændelse og hoste. Det var dog ikke så meget førnævnte, der drillede i dag til løbet – det var min akillesene. Den sagde STOP ved ca. 4,5 K, og så måtte jeg gå resten af vejen. Det var så godt at distancen var 5 K, så kom alligevel i mål på 27.15 min. Det var ikke i dag, at jeg skulle ha en sub 25 min. igen. Det så ellers ud til det – men så var det lige pludselig til sidst et helt andet scenarie. Løb er en underlig ‘størrelse’ – du ved aldrig, hvad der sker med benene. For mit vedkommende er det underbenene, som driller af og til. Skal hilse at sige, at jeg IKKE er i tvivl om, at jeg skal STOPPE med at løbe, når akillesenen giver ‘lyd’ fra sig – der skal bare stoppes med det samme, og så håbes på det bedste ift. restitution.

Min datter og løbemakker til de forskellige løb, har også været plaget at halsbetændelse, så hun stillede slet ikke op denne gang. Vi satser på at komme stærkt igen.