Cykeltræning på Bornholm

Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Bornholm. Det blev ca. 400 K, og nogle fine trænings-ture. Det blæste ret meget – sikkert med kuling styrke meget af tiden. Men kørte så bare på læsiden af øen, som var øst og sydsiden. Det fungerer fint. Min yndlings-vej er strandvejen fra Bølshavn til Snogebæk, som jeg evt. supplerer med en tur igennem Ølene skoven oppe på landet. Det blev til 5 dage i denne omgang.

Øen rundt må vente til næste gang, jeg kommer. Det bliver forhåbentligt igen inden sommeren er slut. Desværre virker min cykel pc ikke længere – den ‘gik ud’ allerede efter et par måneders brug. Men hvis materiel skal drille, så er det da godt, det er denne computer. Regner dog med at jeg får en ny, når jeg kommer over til cykelhandleren med reklamationen.

Træningen oppe i Nordsjælland går udmærket – har efterhånden fundet nogle fine ruter. Måske skal jeg også træne med en cykelklub heroppe. Men indtil videre er det træning alene, som fungerer helt fint.