Cykeltræning på BODYBIKEN i dag..

I dag blev det en time på bodybiken i FW. Cyklingen er meget i fokus i 2022 – men der bliver også lavet meget andet. Fik tillige i dag hentet CKT biken hjem fra cykelværkstedet, og den skulle nu være klar til sæsonen, som dog først starter rigtigt tidligst medio marts. Målet er 5000 K i 2022 (al cykling inkluderet). For første gang på denne forholdsvis nye CKT racer, er der en cykel-pc monteret på frempinden. Det gør det noget nemmere at holde styr på kilometerne. De andre år har jeg ‘sjusset’ mig lidt frem ift. antal kilometer – men har nok ramt ret godt alligevel. Men nu bliver det mere præcist, og lidt sjovere – især når jeg ikke er vant til, at ha sådan en på frempinden/styret. Men ‘sjusses’ skal der stadigvæk, da transportcyklingen og cyklingen på bodybiken også skal tælles med på en måde i den totale opgørelse for 2022. På CKT biken håber jeg det bliver mindst 3-4000 K i 2022.