Ironman nr. 2 i kikkerten !

Om det bliver i 2022 el. 2023 osv. det vil tiden vise. En essentiel forudsætning er, at der er nogen events, som man kan deltage i ! Men håber da så sandelig, at projektet kan realiseres senest 2025. Træningen er alligevel nogenlunde det samme år efter år i løb og cykling, så for mig er det ikke vigtigt, at det lige bliver et præcist år. Pt. er jeg igang med den 2. frossen skulder, så det haster ikke med at svømme. Den første skulder som blev ramt, er 100% i orden igen, og jeg forventer det samme sker med nr. 2.

2017 gennemførte jeg min første Ironman (IM 140.6), og er faktisk ret glad for, at jeg først gik igang med denne distance på det tidspunkt. Som helt ung triatlet i 80’erne blev den længste distance 70.3 (amerikanske miles), som jeg fik taget nogen gange. At afprøve noget nyt, giver øget motivation, om så det er længere distance, som for mit vedkommende eller for andre kortere distancer.