Løbetræningen er igang igen.

Efter 2-3 måneders pause ift. løb, hvor jeg har gået en del istedet, og lavet fodledsvip m.v., så startede jeg med løb/jog idag igen. Op til idag har jeg gradvist optrappet med en måneds “walk and run” i mine flade NIKE Pegasus, og idag blev det så HOKA Bondi og en løbetur. Tempoet er stille og roligt, og skal faktisk betegnes som jog (5-6 min./km) – anyway turen gik fint, og jeg skal løbe langtsomt her i opstartsperioden igen igen ( har prøvet det masser af gange), for at få det til at fungere. Det er ret svært at løbe/jogge i det tempo faktisk, da min form er til sub 4 min./km med overskud. Men underbene har sit at skulle sige, og det må jeg acceptere, og er selvfølgelig glad for den smule, jeg så kan løbe og jogge. Måske stiller jeg op til Tåstrupløbet snart igen, eller motionsløbet i Bagsværd. Disse løb bliver arrangeret her i efteråret. Håber ligeledes at NIKE START OP kan arrangeres af SPARTA til oktober – det er et af de løb, jeg er utroligt glad for at deltage i, da det bl.a er med i 3xBS 5K projektet.