Marathonen som “røg i svinget” !!!

Cph. marathon er blevet aflyst, er dermed er et af mine store mål i sæson 2020 er væk. Jeg er dog glad for, at ha været med 5 gange indtil videre, og ser frem til foråret 2021, hvor der forhåbentligt bliver mulighed for det 6. Copenhagen Marathon.

Efter en pause ift. deltagelse i triathlon events, håber jeg på at kunne lave comeback her i 2020 til august. Men vi får se – vi ved jo slet ikke, om det bliver tilladt at arrangere events på det tidspunkt. Men håbet er lysegrønt.

Jeg er ret spændt på, om jeg kommer til at svømme crawl igen i 2020 – tilsyneladende ser det ud som at lykkes – den “frosne” skulder er ved at være normal igen. Ellers bliver 2020 nok et stille år for mit vedkommende. Har dog planer om en 2xBornholm rundt (210K) på CKT raceren med et par friske pedalatleter.