8. træningstur på raceren i 2020

Vejret er blevet sommerligt i disse dage, og derfor kommer tempoet automatisk op på træningsturen. Idag var det også ret stille, så fik nogle fine strækninger med godt FLOW. Det var første gang i år, jeg bevægede mig lidt længere ud på landet, og rundede gadekæret i Sengeløse bl.a.. Ellers har jeg holdt mig i Albertslund, Ballerup og Glostrup området. Senere hen på året kommer der nok også nogen ture til Nordsjælland osv..

Turen blev på 2t. 15 min.. Efter en trilning med meget lav hastighed, kom der mere flow over det på de resterende 2 timer.

Årets højdepunkt i cykling bliver 2xØEN rundt (Bornholm), som jeg kører den 29. aug., og her får jeg selvskab af Berggren, Bøge og måske Pihlen. Der er stadig mulighed for at melde sig til turen – der er et par pladser endnu.