Go træning og roning !

I denne “regntid” er det dejligt også at ha muligheden for at træne indendørs. Crosstrainer og løbebånd har jeg skrevet om tidligere. Men der er også et tredie virkeligt fint træningsredskab, og det er romaskinen Concept II (der findes også lign. i nyere udgave som “Waterflow” m.v. – men den kan ikke mere end Concept II ift. at imitere roning på vandet). Så selv om Concept II, har mange år på bagen, så er det stadigvæk den som “styrer”.

Hvorfor roning som træning ? Ja det kan fortælles ret præcist; du får trænet det meste af kroppen ift. styrke + muligheden for konditionstræning oveni – hvis man også vil ha det. Så ift. fitnessform, så behøver du strengt taget ikke lavet meget mere. Det bliver selvfølgeligt for kedeligt, udelukkende at bruge denne maskine konstant, men rent træningsmæssigt dækker den et stort spektrum ift. styrke af ryg, skuldre, arme, mave, lår, mv.. Så denne maskine kan virklig anbefales, og jeg vil rangere den som nr. 2 i et fitnesscenter lige efter crosstraineren.

Hvis du vil vide mere om, hvordan man konkret træner på denne romaskine og evt. have planlægning og programmer til denne form for træning, så kan du kontakte mig via mail, telefon og FB chat. Se “kontakt” her på hjemmesiden.