Årets sidste dag – Änglamark Nytårsløb

3 x BS fik fejret året sidste dag med en dejlig og spændende løbetur på Østerbronx. Denne gang afprøvede vi en gameplan som hed, at starte som nogen af de sidste i feltet (1. start med 4500 deltagere). Det fungerede rigtigt godt, og vi kom så igang 10 min. efter at de første i feltet var taget afsted. Vi cruisede i 6- 7 min./km. blandt pommefrittmanden, muskelbundtet, søde dinosauere og konkurrenceløbere – en spektakulær blanding. Den sidste km. ville Sara gerne ha gas på ! Så den tog vi i et tempo som hed sub 3.45 min./km.. Sluttiden blev selvfølgelig ikke fantastisk, men variation er godt, og denne gang afprøvede vi en ny version af en 5 K.. Sparta er vist verdens største løbsarrangør, men jeg tror også de er verdens bedste ! Der er et hav af oplevelser forbundet med selve løbeeventen (før,under og efter), som gør oplevelsen til en super totaloplevelse. Årets sidste dag kunne ikke fejres på bedre måde, altså hvis man er til motion,træning og “gang i den” etc..

I 2019 fik jeg deltaget i 9 løbeevent’s, og 2019 var noget bedre end 2018 ! Det bliver spænndende at se hvad 2020 bringer. Indtil videre er vejret rigtigt godt til udendørs træning og motion, hvilket jeg ser som et stort plus.