20 K today !

Søndagsturen blev med The sparta Runners United i et forårsvejr der sjældent er set mage i januar måned. Turen gik til Knudshoved denne gang, og solen bagte  nærmest, da vi løb langs Øresund tilbage til Østerbro. Jeg løb i “5.30” gruppen i dag også, ligesom mange gange tidligere. Men løb med temposkiftt, og fik også løbet sub 4.30 min./km. tempo på nogle tidspunkter.

Der kom lidt vabler, da det kun var 3. tur i de nye Hoka ONE ONE Bondi sko. Der var væskestation ca. halvvejs på turen, og det var tiltrængt. Der blev svedt godt igennem. Jeg måtte endda ha gang i nogen chips senere på dagen, for at få noget ekstra saltindtag.

Denne uge bliver det ca. 43 K, og de kommende par uge drosler jeg ned på kilometerne i løbeskoene. Men jeg skal nok have nogen flere uger senere igen på 42 +, inden den 17. maj hvor den 7. marathon for mit vedkommende løber af stablen.