7 K today

Er tilbage i løbeskoene, og havde en fin 7 K her til morgen. Har haft pause ift løb i 2-3 uger. På nogle tidspunkter havde jeg endda svært ved at gå etc.. Kroppen skulle hele sig i sit eget tempo, og der har virkeligt gået op og ned. Nu har kroppen åbenbart sagt ja til løb igen. Cyklingen går også OK. Nu er det faktisk svømningen som driller. Efter den sidste tur i asfalten var det overkroppen som blev mest belastet, og her er smerterne for kraftige i den ene skulder til at svømme. Så der må jeg stadigvæk ha noget tålmodighed.

Alt det oven over skrevne, er selvfølgelig en del af gamet, når du træner i årevis – jeg har prøvet lignende situationer masser af gange. Men sommeren 2018 var ikke ret god – da jeg havde 2 styrt. Meget små – men alligevel til gene i forholdsvis lang tid.