En tur på løbebåndet igen !

Som skrevet tidligere, er jeg kommet i fuld gang med løbetræningen igen. Dagens løbepas blev 10,5 K på løbebåndet, i mine Hoka One One Bondi, som nu også kan bruges indoor på løbebåndet, da de er blevet noget tyndslidt efterhånden. Det var min første tur på løbebåndet siden en gang i sommers eller foråret.

Træning på et godt løbebånd er fin løbetræning. Men ligesom cykling på en fitness bike eller hometrainer, hvor en time føles som 3 udenfor, således er det også for løbetræning på løbebånd. Det positive sider kan dog hurtig opveje de negative. Positive sider er bl.a. :

  • let at indtage væske samtidig med at man løber
  • træning uden regn og kulde
  • ikke så belastende som udendørsløb
  • variation ift. løbetræningen
  • du kan træne med andre som løber i et andet tempo