Det er ved at være tid til KMD Cph. IM 140.6

Her med lidt over 2 uger til at starten går til Ironman Copenhagen, kan jeg fortælle at min træning op til, har været forholdsvis minimalistisk. Jeg kan godt kalde det en form for eksperiment. Men jeg tror selvfølgelig på det, og ser frem til raceday den 20. aug, kl. 7.30 for mit vedkommende. Mere konkret så har træningsfordelingen set således ud :

Løb : ca. 20 km ugenligt i gennemsnit ( ca. 1 1/2 år ).

Cykling : Lidt bodybike i vinters ( 1-2 gange ugentligt i perioder ) +  regelmæssig cykling efter marathonen i maj ( 100- 200 K ugentligt )

Svømning : 2-3 gange ugentligt i de sidste mange måneder op til dags dato ( distancer 500-1600 m. ).

Det ser ret vildt lidt ud – men her skal tilføjes den alternative træning. Såleds kommer jeg alligevel op på uger som hedder 10-15 timer her i sommer-perioden, hvor træningen har været på det højeste.

OBS : man kan selvfølgelig ikke kopiere denne træningsopskrift, da hver enkelt udøvers historik og udgangspunkt er forskelligt etc. etc..