1. svømmetur i havet i 2017

I går lørdag den 15. juli, blev dagen for min første svømmetur i havet her i 2017. Det blev så i Øresund langs Skodsborg stranden. Det er et super godt sted at svømme. Brugte badebroerne som pejlingspunkter. Min våddragt fra 80’erne virker faktisk stadigvæk. Den er meget tyk og usmidig ift. de nye modeller. Men da den er uden ærmer, fungerer det alligevel med denne ca. 32 årige gamle våddragt.

JEg kan mærke at svømningen er blevet boostet, trods jeg faktisk kun svømmer ca. det halve af hvad jeg ellers har gjort i årevis. Forklaringen er, at jeg har haft øget fokus på teknik, smidighed og bevægelse, samtidig med at jeg er begyndt at bruge disse ” fingerpaddles “. Sidstnævnte medvirker til at mit ” catch ” og armføring i det hele taget bliver forbedret ret så markant !