Comeback på Marathon distancen ( 42.195 K )

Det gik fint taget i betragtning, at det er 25 år siden sidst og min minimale ugentlige løbetræning på ca. 20 K i snit det sidste halvandet år. Men en marathon er altid hård. Det var den også i dag. Jeg startede faktisk med at få krampe i læggen lige efter starten var gået, og så kom udfordringerne ellers en efter en : vabler ( det afhjalp jeg dog hurtigt ved at spænde snørrebåndene kraftigere. Dernæst mave onde i nogle kilometer, og til sidst var det storetæerne ( negle mv.. ) som smertede ret modbydeligt.

Men i mål kom jeg da, og tiden blev 4.24 t.. Jeg fik mærket København, og den helt vilde stemning der er med DJ’s, Sambapiger, glimmer kanoner, orkestre osv. osv.. Der var også vildt mange tilskuere på denne ret så dejlige sommeragtige dag, med kølig blæsende vind. Solen brændte dog godt igennem på nogle af gaderne. Så det var tildels meget HOT.

Foto : Sara BS

Nu glæder jeg mig til cykeltræningen, som faktisk først starter rigtigt nu. Mht. løbeevents holder jeg en pause. Har også været med i vildt mange igennem vinteren og foråret. Det var det næst største mål for sæson 2017, som blev klaret i dag. Om 3 måneder er det IM 140.6.

Foto : Sara BS