Update på IM-træningen

Dagens træning blev 2 pas  ( sjældent jeg gør det i vinterperioden ) : morgentræning med 1 K swim og aftentræning på bodybiken i 90 min.

IM-træningen kører stille og roligt som den skal, med 5- 8 timer om ugen. Denne ugentlige mængde bliver så mere hen over forår og sommer, og midt på sommeren hvor træningen bliver på sit højeste, kommer jeg op på 10-12 t. ugentlige træningstimer plus det løse ( stræk/yoga mv.. )

Jo der skal trænes meget – til gengæld behøver intensiteten ikke være ret hård. Så på en måde er det luksustræning. Dog er der hurdles – det udfordrende er at få kroppen til at trives med al den mængdetræning. Her er det nærmest en stor videnskab, som jeg ikke vil komme ind på nu. Det vil jeg skrive om på et andet tidspunkt.

Billedet er fra IM 70.3 i Halmstad SWE i 2016     ( foto : Sara BS ). Cyklen på billedet er fra 1996, og den skal jeg IKKE køre IM 140.6 KMD Copenhagen på her i 2017.