Änglamark Nytårsløb 2016 – årsbedste notering !

Havde et godt halvmarathon i dag sammen med Lærke. Vi løb et vel disponeret løb med en snitfart på omkring 5.10 min/km. Lærke kom ind på 1.49 t. og coach på 1.48 t.. Vi løb sammen de første 20 km. Lidt sjovt min placering i klassen var vist nr 37 – men havde den 3. hurtigste sidste km.. Altid spændende at kigge på resultatlisten. Lærke kom faktisk i mål som omkring nr. 100 af  alle deltagende kvinder på halvmarathonen – virkeligt flot ! Der var ca. 6000 deltagere ialt til arrangementet, hvor man kan kunne vælge imellem 5,10 og 21,1 km.

Var var begge godt trætte – benene skal ha nogle flere km. for vores begge vedkommende. Ihvertfald hvis vi skal løbe Marathon. Men 21.1 passede fint i dag. Champagnen og kransekagerne smagte vidunderligt. Skønt at slutte årets sidste dag af på denne måde – mange tak til Lærke for super følgeskab, og tak til Sparta for et godt arrangement.