2016 – året som gik.

2016 blev er godt år for tbscoaching.dk. Der er kommet flere nye til i årets løb, og der er en pæn fremgang i antallet af medlemmer overordnet set.

Thomas Jensen fik sin første rigtige sæson som triatlet med flere stævner både indenlands og udlands. Han deltog bl.a. i en lang triathlon oppe i Alperne. Martin som jeg havde fornøjelsen af i svømning, fik sig en OL-distance i Polen, og klarede det fint. Lau som jeg har også har været svømmetræner for, klarede sit mål, som var en IM 70.3 i fin stil med en tid omkring 5 timer. Han forbedrede sig markant i svømningen også.

Billedet er fra FYN RUNDT – som blev en rigtig god og sej tur på 180 km og lidt til i de ” fynske alper ” – der var mange højdemeter. Det var Lærkes eneste event deltagelse indtil videre i 2016 – men hun deltager også i en halvmarathon i Kbh. den 31. dec.. Det bliver spændende at se hvad 2017 bringer.

Pihlen havde en meget stille og rolig sæson med noget stafet, og ellers ikke ret meget triathlon. I 2017 er han tilmeldt IM 140.6 i København.

Sara og Bianca er startet med træningen igen, efter et par års pause. Det bliver spændende at se, hvad de finder på.

Coach fik sin IM 70.3 i Halmstad, som virkelig var en god oplevelse. Fyn Rundt var som nævnt også STORT ! Det blev til et par halvmarathons – skal igen sammen med Lærke til Änglemarks Nytårsløb. Mit 7.  4-18-4 fik jeg også klaret. Til næste år deltager jeg nok ikke, da det er lige før IM 140.6 Copenhagen, som jeg også deltager i. Det bliver lidt mærkeligt, nu når jeg har været med alle 7 gange arrangementet har eksisteret.