Marathon Start Op på Østerbro

marathon-start-op-2016

Jeg deltog på 15 K distancen i dag, og fik et godt løb i det dejlige efterårsvejr sammen med flere tusind andre Københavnere m.v..

1. split på 5 k blev 24,22, den 2. på 23,09 og den 3. på 22.11. Denne disponering af tempo fungerer udmærket, og det giver en FED oplevelse. Men hvis du skal løbe max. og evt. slå PR osv., så er det selvfølgelig ikke denne strategi der skal bruges. Der skal det være mere jævnt tempo. Placering for mit vedkommende : nr 10 i aldersklassen og nr 91 over all. Sluttid : 69,41 min..

marathon-start-op-2016

Som tidligere nævnt træner jeg til Marathon og IM 140.6 i 2017, og sådan en tur som i dag er først og fremmest træning – men også et delmål ift førnævnte. Det er mængden som er første prioriteret, men det er da alligevel sjovt at se på tider og placeringer.