Eremitageløbet 2016

2009 : 1.11 t. – 2010 : 1.07 t. – 2011 : udgik – dernæst pause ift ovennævnte løb i 5 år. Her i 2016 blev det tiden 59.03 min.. Jeg tilmeldte mig med en formodet tid på 59.00 min. – så det var ret godt ramt, og det var faktisk uden ur el. andet elektronisk hjælpemiddel.

De første 5 km var de langsomste – der var mange som stillede op helt fremme, der slet ikke skulle være der. Det blev til meget zik zak løb. Men imellem 5 og 10 km fik jeg så lidt gas på, og det gik noget hurtigere på de asfalterede veje.  Til sidst før målstregen kunne jeg hører at tiden var under en time, og det gav så lidt fornyede kræfter. Mit mål var faktisk at komme under en time, og det lykkedes !

Der blev løbet rigtigt hurtigt hos kvinderne, med ny løbsrekord. Hos mændene vandt Abdi uden den helt store konkurrence.

2016-eremitageloebetcropped-Sparta-træning-1.jpg

Billedet til venstre er fra Eremitageløbet 2016 ( Fotograf Sara BS ). Billedet til højre er fra fællestræning i København.