3 timer på Marin biken i dag

Det blev til 3 timer på Marin biken i dag i det dejlige efterårsvejr. Men kan da godt mærke at temperaturen er gået markant ned, og det ses selvfølgelig klart på tempoet. Men træningen er stadigvæk lige god. I dag ” trillede ” jeg med 25 i snit på den lille klinge, som passede fint til vejrforholdene og den forholdsvis lette intensitet jeg skulle ha. Det er mængden jeg først og fremmest skal træne. Men havde dog indlagte spurter også, og var oppe på den store klinge et kort stykke tid, hvor jeg lavede en sprint med et peak med 52 km/t.

marin-racerenJeg har fået monteret SPD pedaler på cyklen nu, hvilket er super. Så kan jeg cykle med mine SPD sko, som er klart varmere og noget nemmere at gå i osv osv..

mtb toursCyklen er fra MTB Tours som også har racercykler, og det er nærmest en genial træningscykel til næsten al slags underlag. Kører også med den i Dyrehaven på grusvejene etc..