Eremitageløbet 2016

Ca. 15. gang jeg deltager i dette Danmarks smukkeste motionsløb. Jeg har desværre forlagt mine diplomer, så har ikke helt styr på antallet af deltagelser. Men det er ret sikkert mindst 14 gange jeg har deltaget.

Jeg startede med at løbe Eremitageløbet i 80’erne, efter min løberkarriere som konkurrence løber var afsluttet. Så mit første Eremitageløb var som triatlet ( også på eliteplan ). Min hurtigste tid blev på 44 min, og har vist resten af mine tider i mellem 45 og 48 min., bortset fra de 2 sidste.

Efter årtusindeskiftet har jeg 2 tider fra løbet, og disse tider var nogle helt andre – den ene blev 71  min ( 2009 ),og den anden 67 min ( 2010 ) , hvilket er helt fint.

Fokus er et helt andet sted nu i 2016. Men vil sikkert prøve, at slå før nævnte 2 tider ret så grundigt her om en måned alligevel. Men det er ikke farten som længere er i fokus, men derimod mængden. Det er dejligt at træne på denne måde nu. Det sidste års tid har jeg faktisk løbet uden ur el. andet måleinstrument, hvilket kan være meget befriende og motiverende.