Marathontræningen er så småt startet.

Mit næst største mål i 2017 bliver Copenhagen Marathon, og løbetræningen er allerede nu fokuseret på denne begivenhed. Da det er IM 140.6 som er det store mål, så vil løbetræningen være i den lave ende rent kilometer-mæssigt, da jeg jo også skal cykle og svømme lidt. Men ikke kun pga det, også fordi jeg tror, på at kunne løbe en god marathon uden vildt mange ugentlige kilometer.

Løbetræningen bliver så ” krydret ” med forskellige motionsløb hen over efteråret, vinteren og foråret. Har bl.a. tænkt på at deltage i Spartas udmærkede marathontræning, hvor man kan vælge forskellige tempi i de mange grupper i deres ugentlige marathontræning.

I det seneste år hvor jeg løbetrænet målrettet hen imod lang distance, har jeg trappet op fra disse gennemsnitligt 3 km. ugentligt ( som jeg har ” kørt ” i mange år, efter jeg stoppede som cykelrytter ) til 10-25 km. som jeg træner nu om ugen. Det gik udmærket ift halvmarathon. Nu skal mængden yderligere op, så den kan passe til marathonen.cropped-tbs-løbetur.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *