Spinnings-eventen i Svøm & Fitness Albertslund

3 t. på bodybiken til hotte dance techno rytmer der bankede derud af ! Jo det var sjovt at prøve. Tror aldrig jeg har svedt så meget ! Fed stemning og masser af god forplejning – så det var virkelig en god oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale cyklister/cykelryttere/triatleter  denne form for træning i vinterhalvåret og måske lidt som supplement i forårs-månederne.

Dernæst er det også bare super fitnesstræning, for atleter og motionister som træner til helt andre sportsgrene. Hvis man ikke er til almindelig cykling, så kan man jo fortsætte hele sommeren udenfor på spinningscyklen.

Mine to døtre Sara og Bianca deltog også. Bianca er lige startet med spinning – det var hendes 2. session, så hun tog 2 timer. Sara som har trænet regelmæssigt på fitnessbiken her i vinters, tog også alle 3 timer i fin stil. Sara kan virkelig drage fordel af sine stærke sprinterben, når hun sidder på biken – hun træder watt på den helt store skala, og kan holde en vild frekvens. Så farmand her bliver udfordret af sin ældste datter på cyklen – den havde jeg ikke lige set komme.

Der er meget varmt i rummet, så jeg sidder kun iført cykelbukser med seler og sko. Det kan godt se noget bøvet ud, men det er dejligt praktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *