Spinnings event d. 24/4-16

Spinning kan godt kombineres med udendørs cykeltræning, har jeg erfaret her dette forår. Men det mest optimale, er dog hvis man kan få cyklet timerne udenfor. Men hvis det er svært, går det udmærket med  begge dele.

Jeg praktiserer både bodybiken og raceren dette forår, for første gang ever. Søndag den 24. april stiller jeg op til en event som Svøm og Fitness Albertslund afholder, som hedder 3 timer med 3 forskellige instruktører. Det skal dog nævnes, at jeg kører på bodybiken/spinningscyklen, så det minder mest muligt om at køre på raceren. Det vil bl.a. sige, at jeg højst kører med omdrejninger op til 110 i minuttet. Det har jeg erfaret efter at have prøvet helt op til 140 omdrejninger i min.. Det fungerer ikke hensigtsmæssigt, ift at man skal transformerer træningen til landevejen.

Der kommer selvfølgelig en opfølgning efter eventen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *