Opfølgning på Griseløbet / halvmarathon

halvmarathon 2016 forår 2

Havde en dejlig tur med ca. 30 andre gode løbere fra FIF. Mange tak til FIF for at arrangere sådan en fællestur. Der var god stemning ” all the way “. Morten havde bagt ” Ørkenkage “, så vi havde noget at restituere os på. Derudover var der super forplejning fra arrangørernes side med varm kakao m.v..

Resultatmæssigt blev det til tiden 1.52 t., som svarer til 5.21 min./km. Som jeg selvfølgelig er super tilfreds med. De første 10 K gik dog meget hurtigere end de næste 10 K. De sidste par km. som blev løbet i noget park/skov, kom der dog gas på igen. Afslutningen på stadion, som den har været siden, jeg sidst deltog for ca. 30 siden, er også rigtigt fin. Ruten er meget kuperet, og jeg var rigtig glad for alle disse væskedepoter, som jeg brugte flittigt ( kværnede 2 kopper energidrik ned hver gang ). Så IM formen er hvor den skal være, og jeg ser nu frem til FYN  RUNDT og IM 70.3 Halmstad til sommer.

 

halvmarathon 2016 forår 1

foto : Michael Hyllested

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *