Halv marathon distancen skal prøves af igen

Jeg deltager i Griseløbet søndag d. 20 marts – på 21 km distancen. Det er ca. 25 år siden, jeg sidst har deltaget på så lang en distance. Jeg løb nogle marathons i KBH først i halvfemserne, og der efter har jeg ikke løbet længere en 10-13 km. Her til skal siges, at jeg i mange år har løbet ca 3 km ugentlig i gennemsnit, indtil for ca et halvt år siden, da jeg besluttede mig for at deltage i en IM 70.3 i 2016 og en IM 140.6 i 2017.

Mit aller første marathon som jeg løb i 80’erne, var faktisk oppe i Nordsjælland med mål på ” Rundforbi ” stadion, ligesom Griseløbet. Hvis jeg ikke tar meget fejl, så har jeg også løbet en halv marathon her i 80’erne. Så det er højst sandsynligt 3. gang jeg stiller op til et lang distance løb oppe i Nærum området.

Har faktisk mange gode minder fra Nordsjælland. Jeg har sat min hurtigste tid på 3000 m bane ( 8.52 ) i Nivå. Plus mange af mine træningsture på cyklen, som cykelrytter har foregået deroppe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *