12 K på løbebåndet i dag

Løbe-træningen kører med stille og rolig progression, er nu nået op på 12 km. som længste tur ( i denne 2. omgang som triathlet ). Planen er at løbe et el. måske 2 halv marathons inden min IM 70.3 til sommer. Indtil videre skal jeg stille op i Griseløbet på de 21 km. allerede den 20 marts, sammen med en masse andre FIF-løbere.

Træning på løbebånd her om vinteren er ret dejligt. Du kan løbe i sommertøj, og evt. forplejning kan placeres lige foran næsen. Men selvfølgelig er udendørs klart det aller bedste. Men det fungerer fint med en kombination af ude og indeløbetræning. Langt de fleste løbebånd er faktisk også markant mere stødabsorberende end asfalt, fliser og løbebaner på atletikstadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *