Godt Nytår – tak for året som gik !

Tusind tak for året som gik – det har været vildt spændende. Pihlen fik sin drøm opfyldt med sin 1. IM 140.6, og klarede det med fin stil. Der er kommet 2 nye Iron-M/K’ er ind i gruppen : Lærke og Thomas. Desuden er marathonløberne også begyndt at komme : Thomas Bo og Morten har meldt sig på banen. De træner til Copenhagen Marathon her til maj i 2016. Christian er også en af de helt nye, og han skal prøve at deltage i triathlon events for første gang i 2016 –  det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Lone klarede en 4-18-4 tri i god stil i 2015.

Jeg har selv sat mig et mål som hedder IM 70.3 i 2016, og 2017 hedder det IM 140.6. Men håber også, at kunne være med i en masse andre motionsløb rundt omkring i DK. Almindingsløbet i 2015 var en rigtig god oplevelse f.eks., der vil jeg meget gerne stille op igen. Fyn rundt i 2016 vil jeg også gerne deltage i. KMD 4-18-4 i København er jeg med hvert år, og det er også meningen i 2016. Der bliver det 7. gang ud af 7 mulige. Endnu engang TAK for i år – pøj pøj til alle i 2016 🙂

cropped-nytår.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *