Dagens løbetræning foregik i fitness istedet for skoven.

Efter en tur igår på mountainbiken, hvor det gik ret så galt p.g.a væltede træer og mudder, hvor jeg væltede og landede på en træstub med lænden i en kæmpe mudderpøl, så fik jeg allerede i dag  ( dagen efter ) kraftigt revanche, trods konstante smerter efter slaget/stødet i skoven. Smerterne er der nok nogle dag endnu, men da jeg ellers kan bevæge mig normalt, så burde det hele være i orden.

Dagens træning :

19 min på crosstraineren og 5 k på løbebåndet i pænt tempo begge steder.

Det var planen, jeg skulle ha været med til Bagsværd Sø Rundt ( Novo Nordisk Løbet ) men valgte fitness i dag istedet. Om en uge prøver jo så bare igen, og denne gang som annonceret her andetsteds, bliver det Jule Løbet i Tåstrup. Der står jeg på startlisten og har betalt, såååå der er stor sandsynlighed for at jeg også står der kl. 10.00 på Søndag om en uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *