Gang / Walk er fin træning

Ugens gode råd fra coach :

Gang også kaldet WALK på engelsk er aldeles super god motion. Man kan faktisk bruge gang som ” løbetræning “, da underbenet + foden mv. bliver stimuleret nogenlunde på samme måde som under løb, bare med meget lavere belastning, ift de stød som der kommer op igennem kroppen fra landingen. Så hvis du gerne vil igang med at løbe, eller er skadet ift løb, så er det bare igang med at gå en tur på 1 time el.lign..Men gå lidt til ( powerwalk ) ellers giver det ikke den samme effekt. Der må gerne svinges lidt med armene. Det er ikke særligt checket at gøre det ( endnu ) – men skid på det ! Det VIRKER ! Så ” get in gang ” !. Hvis du så oven i købet kombinerer det med crosstrainings-maskinen – ja så rykker du vildt der-ud-af i.f.t. løb – og det er uden at løbe. Man skal selvfølgelig også være opmærksom på at pulsen ikke rigtigt kommer op i gang/walk, og derved forbederes konditionen ikke. Derfor som nævnt tidligere er crosstrainer el anden træning hvor pulsen kommer op, selvfølgelig også vigtigt. Men ellers kan powerwalking bruges, af alle fra verdenselite til motionisten som lige er startet med at træne. Så det er bare at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *