admin

1. september 2015

TBScoaching har eksisteret i ca. 3 måneder, og sikken fin start. Der har været klart mest gang i triathlon, hvor der nu er 2 Ironmænd med : Michael Pihl og Thomas Jensen på henholdsvis 15 t. og 12 1/2 t..

4-18-4 triathlon’en på Amager var vi også 2 med, og den kan jeg virkelig anbefale. Rigtig fin event på alle leder og kanter.

Der er blevet trænet på livet løs på landevej, stier, svømmehaller, havet, fitnesscentre mv.. Nogle har et konkret mål, ift hvilken sport de træner til, andre træner for at komme i form. Men det er helt klart bedst, med et konkret mål at træne til. Her kan man f.eks. også bruge mig ift vejledning, og hjælp til at finde det rigtige for en, at træne til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *