Personlig træner kan gøre en forskel :-)

Jeg er glad for at kunne præsentere mit første site her på nettet, hvor der hovedsageligt er fokus på mit virke som personlig træner. Mine områder er inden for en bred vifte : atletik, triathlon, cykling, løb, svømning, motion og fitness. Kostvejledning er også en integreret del af vejledningen.

Hvis du er interesseret i personlig træner, så kontakter du mig bare på FB, mail el. phone . Du er selvfølgelig også velkommen til at følge med på min blog og blive inspireret.

Jeg har mange års erfaring både som atlet og træner. Var en af de første triathleter i DK i 80’erne, og dyrker stadigvæk tri som agegrouper. Har bl.a. været træner for 2 landshold sprintere i atletik.

Mvh

Tino Brahmer Svendsen

Mail : tinobrahmer@hotmail.com  / phone : 50488156

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *